De downtime van de Tower of Fantasy-server staat voor de deur, wat betekent dat u geen verbinding kunt maken met de open wereld spel gedurende ongeveer twee uur tijdens noodonderhoud. Een artikel van Hotta Studio kondigt aan dat Tower of Fantasy-servers op 18 en 19 november twee uur offline zullen zijn (afhankelijk van je regio) terwijl het een bug repareert die een kapotte en mogelijk oneindige combo tussen het nieuwe ToF-personage veroorzaakt Saki Fuwa en Samir. Dat kan dus niet een hoger niveau bereiken in Tower of Fantasy gedurende deze periode.

Hotta Studio zegt dat het “onze servers zal sluiten voor noodonderhoud om ervoor te zorgen dat je een geweldige Tower of Fantasy-game-ervaring hebt.” Spelers die minstens niveau zes hebben bereikt vóór het onderhoud, ontvangen 200 Black Crystal-compensatie voor de storing. Hotta somt het probleem op als een bugfix en beschrijft het als een “incidenteel probleem met de cooldown van Dual EM Stars bij gebruik met Heartstream.”

Om dit verder uit te leggen, verwijst dit naar een interactie tussen Saki Fuwa’s Heartstream, die cooldowns voor wapenvaardigheden kan wissen voor elke vijf keer dat wapenvaardigheden worden gebruikt bij een level naar C1, en het C6-effect op Samir’s Dual EM-sterren, waar het activeren van een elektrische ontploffing vaardigheden vermindert. . een tweede cooldown. Hoewel het een beetje lastig lijkt om uit te voeren, kan dit een belachelijke schadeboost veroorzaken, omdat Samir’s vaardigheid Saki Fuwa’s cooldown-reset lijkt te activeren, waardoor je hem eindeloos kunt spammen.

Je kunt de bug hieronder in actie zien:

YouTube-miniatuur

Tower of Fantasy-serverstatus – 19 november Noodonderhoud

Tower of Fantasy-servers zullen naar verwachting op 19 november van 00:00 tot 02:00 uur (UTC+0) niet beschikbaar zijn. U kunt de onderstaande tabel bekijken om de verwachte tijd in uw regio’s te zien. Hotta Studio aanbevolen dat spelers de verbinding verbreken vóór de onderhoudsperiode om onderbreking van het spel te voorkomen.

Regio Geplande onderhoudsperiode
VS west (PST) 18 november, 16.00 – 18.00 uur
VS Oost (OOST) 18 november, 19.00 – 21.00 uur
Verenigd Koninkrijk (GMT) 19 november, 00:00 – 02:00 uur
Europa (CET) 19 november, 01.00 – 03.00 uur
Australië (AEDT) 19 november, 11.00 – 13.00 uur

Hou zeker onze in de gaten Tower of Fantasy-niveaulijst voor de beste wapens en simulaties om te gebruiken in de anime-spel. We hebben ook een up-to-date lijst met activa Toren van fantasiecodes en alle Tower of Fantasy-wachtwoorden om elektronische sloten in de game te openen, die ervoor moeten zorgen dat je goed gevuld bent met goodies wanneer je weer kunt inloggen.



Source link

By lcqfv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *