spelplatform Roken is gevuld met gekke, prachtige en soms betreurenswaardige versies. Met honderden, zo niet duizenden nieuwe spellen elke dag worden vrijgegeven, kan het moeilijk zijn om op te vallen tussen de massa; een geweldige Steam-game heeft een hook, geweldige beelden of wat linkse marketing nodig. Dus wat als iemand van zijn game de nieuwste en duurste titel op het platform maakt, maar ook zegt dat je het niet moet kopen?

Nou, hier is het dan. Het nieuwe ‘The Hidden and Unknown’ van ontwikkelaar ProX is officieel de duurste game op Steam en kost maar liefst $ 1.999,90 USD (£ 1.679,09 GBP).

Beschreven als een “op verhalen gebaseerd spel, dat tot doel heeft de perceptie van het publiek op het gebied van psychologie en filosofie te verbreden”, was ik onmiddellijk geïntrigeerd door het op tekst gebaseerde Steam-spel, omdat het me opviel als iets dat, nou ja, zou moeten zijn niet die prijs.

Dus nam ik het op me om contact op te nemen met de maker, bekend als “ThePro”, voor een Disocrd-oproep en vroeg hen waarom zijn spel in godsnaam zo duur was.

“Ik geloof niet dat iemand het zal kopen”, vertelt ThePro me. Daaraan toevoegend dat ze in feite “iedereen zouden ontmoedigen om het te kopen als ze het niet kunnen betalen, ik wil geen problemen veroorzaken”.

Het duurste spel van Steam is het spel waarvan je wordt aangemoedigd het niet te kopen

ThePro vertelt me ​​dat ze oorspronkelijk uit Slowakije komen en nu in Zwitserland wonen, en dat The Hidden and Unknown een zeer persoonlijk spel is, dat zijn eigen levensverhaal uitbeeldt met een paar scifi-elementen. het thema is om je eigen verhaal te delen en mensen te laten beseffen dat je, zelfs als je je op een slechte plek bevindt, kunt werken met wat je hebt.

Naast de voor de hand liggende marketinginvalshoek, vertelt ThePro me ook dat de prijs er is omdat hij “mijn leven niet wil verkopen voor $ 20”, met het zeer persoonlijke aspect van de verhaal spel niet iets ontwerpen waarvan hij denkt dat hij het voor een kleine prijs kan weggeven.

De duurste game van Steam begon niet eens als een game, waarbij ThePro me vertelde dat het oorspronkelijk een boek was voordat hij lachte en zei dat het in plaats daarvan “uiteindelijk een game maakte”.

Hoewel je wordt aangemoedigd om het spel niet te kopen, is er een manier om het te bezitten zonder te hoeven betalen, zoals de ProX onenigheid biedt freebies aan van The Hidden and Unknown, maar ThePro merkt op dat hij de titel niet zonder reden aan bijna iedereen wil geven.

Toen ik voor het eerst hoorde van The Hidden and Unknown was ik geïntrigeerd, maar pas toen ik ThePro zelf hoorde, waardeerde ik echt wat hij deed. Met Steam kun je zo’n prijs op je spel zetten, en met de screenshots en beschrijving is het niet alsof het iemand probeert voor de gek te houden. Het is een leuk stukje marketing dat me naar een persoonlijk en buitengewoon interessant verhaal leidde.

Niemand dwingt je om het duurste spel van Steam te kopen, maar het is er en markeert een zeer persoonlijk verhaal voor de persoon die het heeft gemaakt.

“Natuurlijk is het zo van ‘wie zou dat doen? ‘”, zegt ThePro. “Ik heb er een paar maanden aan besteed [and] zelfs als slechts twee mensen het kopen, denk ik dat ik de meest rationele beslissing heb genomen.

U kunt vinden The Hidden and Unknown op Steam.

Als je iets meer wilt schieten, de beste FPS-campagne op Steam is momenteel de prijs van een kopje koffieof u kunt de beste oude pc-games nog beschikbaar naast de beste gratis steam-spellenook.Source link

By lcqfv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *