Voer een recente in Zweinstein erfenis gameplay-evenement, mijn gedachten zijn tegenstrijdig. Aan de ene kant veracht ik de mening van JK Rowling over transgenders. Aan de andere kant ben ik gefascineerd door de ambitie hiervan open wereld spel – door zijn grootte en hoe gevuld hij lijkt. De trailers laten een reeks leuke dingen zien die een jonge magiegebruiker kan doen, zoals dieren hoeden bij een heiligdom of lessen volgen om spreuken te leren. Ik verlaat de sessie echter zonder iets hiervan te zien, en veel onbeantwoorde vragen voor de Releasedatum Zweinstein Legacy.

Het feit is dat ik willen om je meer over het spel te vertellen. willen om te duiken in hoe de Kamer van Hoge Nood werkt, hoe je spreuken kunt leren en de werkelijke grootte van de kamer kunt verkennen Hogwarts Legacy-kaart. In plaats daarvan speelde ik door drie verschillende on-rails-segmenten die, hoewel op zichzelf best spannend, niet samenhangend waren om een ​​idee van het geheel te geven (ik zeg drie, maar ik kan het niet over slechts twee hebben). Ik heb nog steeds geen idee hoe, of zelfs als, dit zal werken als een open-wereldspel. .

Nadat ik mijn tovenaar heb gemaakt, compleet met flitsend neongroen haar, bevind ik me in een tuin, bezem in de hand. Ik doe het eerste wat elke beginnende heks en tovenaar wil: een rondvlucht maken rond de campus van Hogwarts, tussen de torens door slingeren en de omgeving in me opnemen. Het is een winderige dag, met een handjevol studenten die uitbundig versierde vliegers opsteken. De patronen zijn zo gedetailleerd dat het lijkt alsof je in de film zit. Hoewel ik verschillende gebouwen, bruggen en een Zwerkbalveld in de verte kan zien, moet ik op het hoofdveld blijven zodat ik niet verdwaal.

Het personagecreatiescherm van Hogwarts Legacy met een zwarte jongen met felgroen haar, gekleed in een bruine jas met een rood vest en een wit overhemd eronder

Buiten de rechtbank speel ik een beetje Summoner’s Court – eigenlijk het Wizarding World-equivalent van Curling. In plaats van stenen te gooien, trek ik gigantische ballen aan met de Accio-spreuk. Na een paar verliezen wordt de roep van de bibliotheek te sterk voor mijn innerlijke Ravenklauw om te negeren, en het is zo groots als je je kunt voorstellen. De boeken zijn netjes gestapeld zover het oog reikt, met het beperkte gedeelte gesloten, waardoor nieuwsgierige ogen de geheimen worden onthouden. Een andere keer misschien. Als ik de bibliotheek verlaat om mijn bezoek voort te zetten, zweeft er een vliegend boek tussen de bogen. Hij heeft er geen last van als ik magische pijlen naar hem probeer te gooien om hem neer te halen.

Zweinstein zelf is een verwarrend doolhof, vol met kronkelende gangen waarvan ik me voorstel dat ze ergens heen leiden, alleen om dood te lopen. Na een tijdje rommelen vind ik eindelijk de Verweer Tegen de Zwarte Kunsten-toren, de poort naar mijn volgende missie. Ik ben echter afgeleid als Foppe de Poltergeist door een deuropening duikt om een ​​onhandige student van Huffelpuf te storen met rijmpjes over hoe hij “uit de toiletpot kwam, waar ze zei dat ik kon zwemmen”, meldde Eupraxia. Mole. Op dit moment komt mijn ervaring overeen met die van de studenten in de boeken: de grillige aard van de geest is in eerste instantie vertederend, maar ik zie dat het later in het jaar lastiger wordt.

Bij binnenkomst in de Clock Court, Sebastian Sallow, een van de velen Hogwarts Legacy-personages wie kan je helpen in je eerste schooljaar, laat me zien hoe tovenaarsduels werken. Tijdens gevechten sprak ik spreuken uit om vijandelijke schilden uit te schakelen, waardoor ze kwetsbaar werden voor volgende aanvallen. Als het schild van de vijand bijvoorbeeld geel is, gebruik je de Levioso-spreuk, terwijl voor de paarse moet ik Accio gebruiken. Ten minste één andere spreuk in mijn kernrepertoire is Flammable Incendio, die korte metten maakt met beide sets vijanden.

YouTube-miniatuur

Op dit punt word ik vanuit de gangen van Hogwarts meegenomen naar een ongeveer tien uur durende lineaire zoektocht in de hoofdcampagne. Deze sectie voegt de mogelijkheid toe om te schakelen tussen twee sets van vier spreuken, waaronder een onvergeeflijke vloek en een ontwapeningsspreuk. Ik sluit me aan bij Huffelpuf-student Poppy in een poging om me te herenigen met norse centauren voordat ik een verlaten stroperskamp ga onderzoeken. Nogmaals, dit besneeuwde pad is relatief lineair, met hier en daar spatten Skyrim, maar we zien een Dugbog een hert een meer in slepen, wat ons eraan herinnert dat deze wereld bewoond is. Het pad tussen de kliffen opent zich echter en introduceert het kamp, ​​de duistere tovenaars die het bewaken, en een keuze aan benaderingen. Ik kon alles doen en spreuken uitspreken totdat ze doodgingen, maar ik koos ervoor om mijn innerlijke huurmoordenaar te kanaliseren door onzichtbaar te worden en door het kamp te sluipen en ze allemaal neer te halen met een snelle versteningstechniek.

Het blijkt dat het kamp een arena is voor illegale drakengevechten. Nogmaals, de aandacht voor detail springt in het oog: doordachte details zijn onder meer een poster met ticketprijzen voor het huidige gevecht. Na wat meer stealth vind ik een ei in een afgesloten doos. Er is een vervelende lockpick-minigame die bedieningssticks gebruikt om de openingsmechanismen uit te lijnen, en uiteindelijk haal ik het ei terug. Helaas wordt de geschubde eigenaar in de gang gevangen gehouden door een groot aantal duistere tovenaars, Faunaten en goblins, die maar al te graag hun hereniging willen voorkomen.

Hogwarts Legacy Preview: een tovenaar van een spelerspersonage vecht tegen een tovenaar die een donker masker en een mantel draagt ​​voor een gekooide draak

Ik krijg hier wat meer gevechtsoefeningen, het tegengaan van spreuken door op knoppen te drukken als reactie op aanwijzingen op het scherm en verwoed een spervuur ​​​​van inkomende vloeken te ontwijken. De kracht van de ontwapeningsspreuk wordt bijzonder goed overgebracht, terwijl vijanden hun handen van pijn samenvouwen. Mijn enige minpuntje is dat het moeilijk te zeggen is wanneer je gezondheid laag is, maar over het algemeen is het werpen van magie behoorlijk bevredigend, aangezien zelfs de standaard magische bout voldoende kracht heeft om elke treffer krachtiger te maken.

Net als bij openbare demo’s, is het de aard van game-previews dat we slechts een deel van de game zien, en ik genoot van wat ik kreeg. doet zie Hogwarts Legacy. De wereld heeft veel kleine details voor fans van de boeken om naar op te kijken, en de passie en zorg is voelbaar. Deze voelde echter restrictiever dan de meeste, vooral voor een open-wereldgame, en liet me met veel onbeantwoorde vragen achter. Minder dan een maand na de lancering hoopte ik op een meer zelfverzekerde demonstratie. Uiteraard hebben we een volledig oordeel voor u in onze eindbeoordeling.

De maker van de Harry Potter-serie, JK Rowling, heeft de afgelopen jaren verschillende transfobe opmerkingen gemaakt op sociale media. Warner Bros. heeft de licentie om spellen te maken op basis van Harry Potter. Hoewel de details van deze overeenkomst niet bekend zijn bij het publiek en WB Games beweert dat “JK Rowling niet direct betrokken is bij de totstandkoming van het spel”, is het waarschijnlijk dat ze als maker en eigenaar van het intellectuele eigendom Harry Potter, zal verdienen royalty’s op haar verkopen. Als je meer wilt weten over de gelijkheid van transgenders of je steun wilt betuigen, zijn hier twee belangrijke goede doelen die we je aanraden te bekijken: Nationaal centrum voor transgendergelijkheid in de Verenigde Staten, en Sirenes VK.Source link

By lcqfv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *