De maker van schurkachtig Vampire Survivors Luca Galante zegt dat hij ‘geen idee’ heeft waarom indie-survivalgame Steam zo populair is gebleken, en zei dat het ‘geweldig’ was om genomineerd te worden voor The Game Awards, na de lancering van de eerste Vampire Survivors DLC Legacy of the Moon Charm.

Galante begon met de ontwikkeling in 2020 en bracht in oktober 2022 de volledige versie van Vampire Survivors uit. Indie spel bij de Game Awards. Gevraagd waarom Vampire Survivors zo populair is gebleken, zegt Galante dat hij “geen idee” heeft, wat het succes van de game “echt eng” maakt.

“Sinds de lancering heb ik geprobeerd om niet specifiek naar de cijfers of wat er online gebeurt te kijken, zodat ik me niet te veel laat meeslepen”, zei Galante. IGN. “[I] Ik hield mijn hoofd gebogen en bleef aan de game en het bedrijf werken, waarbij ik me bijna volledig concentreerde op feedback van spelers op Discord en de Steam-forums. Het enige waarvan ik zeker weet dat het het verschil heeft gemaakt, zijn onze communitymanagers die geweldig werk hebben geleverd en doen om de communicatie met spelers open te houden.

Galante zegt ook dat het “gewoon geweldig” was om genomineerd te worden voor The Game Awards, en bespreekt de filosofie rond de Vampire Survivors DLC. “Als gamer ben ik helemaal weg van het idee om inhoud te kunnen blijven krijgen voor de games waar ik van hou, maar tegenwoordig heb ik vaak het gevoel dat DLC is ontworpen rond het genereren van inkomsten in plaats van goede spelersservice.

“Omdat ik een negatief vooroordeel had over DLC’s, aarzelde ik erg om te proberen er een te maken, maar ik kon ook niet steeds dingen blijven toevoegen aan [Vampire Survivors] om plezier te hebben terwijl er een bedrijf is om over na te denken. Mijn grootste hoop is dat we erin zijn geslaagd om dit een eerlijke deal voor de spelers te maken en dat ze het zullen waarderen”.

Ondanks de titel, de volledige lancering en nu het eerste DLC-pakket, bevat Vampire Survivors nog steeds geen echte vampiers – van alle vijanden en monsters die je bevecht in zijn roguelike levels, zijn geen van hen verifieerbare bloedzuigers. . Galante kan nog steeds niet bevestigen of Vampire Survivors ooit vampiers zal bevatten.

“Ons marketingteam zei dat we die vraag niet konden beantwoorden”, legt hij uit. “Het probleem is dat ons juridische team hetzelfde zei. En wat is een vampier?

Als Legacy of the Moonspell nieuw voor je is, bekijk dan onze gids voor de beste vampieroverlevende builds. U wilt ook de beste Vampire Survivors-personagesen een volledige uitleg van hoe de baas te doden in Vampire Survivors Enders, om een ​​echte roguelike kampioen te worden. Misschien wil je ook wat van de andere top pakken Overlevingsspellen op pc.Source link

By lcqfv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *